dating in homo the dark sverige st petersburg escort service

Det är ju nära, Jocke! Som resande knegare vore nio bra men jag är inte beredd att chansa. Jag har nog inte riktigt fattat att det är bq-tajm i morgon. När jag köpte biljetten kändes det som en evighet till konserten. Jag älskar att Matti inte har skrivit någonting om vad som ska spelas under konserterna. Har de klämt in en gammal låt? Blir det bara nya låtar? Blir det bara låtar från 89?

Egentligen skulle man se konserten tre gånger. En gång skulle man vara nykter, en gång full och en gång skulle man filma spektaklet. Eftersom det är onsdag får det bli det första alternativet. The Bear Quartet, ett indierockband med rötterna i norrbottniska Luleå. Har släppt hela 14 album till dags dato. Näe vafan, då kan man ju stanna hemma. Tror jag har hört dem nån gång, men det lät ju som när ett gäng olivgröna krabbmakaker runkar av varandra med fnasiga lovikkavantar i motljus.

Går inte att lyssna på. En till dänga från Nerverna! Fan snart har man pusslat ihop hela plattan ju. Nackdelen med att bo i storstan när släkterna bor kvar i Norrland, omöjligt med barnvakt. Vi kommer till gigen för nästa platta BQ släpper, som förslagsvis heter Baby Nila.

I slept under the archers in a cardboard box Down an alley in Kings Cross I drank my last drink I was found under a train on platform seven There was nothing else to do Nowhere else to go No one else to be. Jag skulle vilja reklamera gårdagens spelning. Vi behöver inte gå in på detaljer, utan kan lite kort konstatera att jag ska hålla föreläsning och låter som Bengt Magnusson. Jag kanske är lättimponerad. Men jag tyckte det var hur bra som helst. Fattar inte hur han orkar banka så hårt.

BQ till Siesta i Hässleholm. Men en speciallista fick ett lite roligt resultat: Jag antar väl att denna funktion inte är så seriös, utan mer en kul grej. I Malmö fick vi ta del av sånger från 89, nya låtar, en pianoversion av If you have a heart och uppumpat discosväng i form av Before the trenches med Jari på sång. Men det är inte säkert att jag talar sanning. Kommer jag till Debajser imorrn så gör jag det antagligen ensam, och jag ser till råga på allt inte särskilt vuxen ut, vilket ofta påpekas.

Jag är med i en dokumentär, min del börjar Det handlar om mitt jobb. Eller ja, vad jag pluggar till. Tycker de är jätte tråkigt att spelningen i Eskilstuna är inställd, hade verkligen sett fram emot den.. Får man veta varför? Vad är poängen med att ens borsta tänderna en sån här dag, när man ändå ska dricka öl och uteslutande umgås med män?

Nya nya testamentet är bäst! Jag älskar när Alkberg docerar. Har inte riktigt hört det sen Tunaskolan. Jag har inte hört någon annan göra det på det här sättet heller, vad jag kan minnas. Eller docerar är kanske fel ord, driver teser, har åsikter. Bra, roligt och intressant hursomhelst. Jag känner mig ganska sprallig inför de nya låtarna som spelades i onsdags.

De var liksom tunga som 89 men samtidigt hade de något knäppt och lekfullt över sig som jag älskade. Hoppas det inte dröjer flera år innan de släpps. Jag har en del roliga grejer på min mobil från igår. Men jag vet inte hur man får in grejerna på datorn. Grattis på årsdagen av 9-månadersdagen av dina föräldrars ärkestånk då, Marcus. Hoppas dagen varit och förblir fin. Dagen har varit sådär, ska nog avsluta den med Ordo Ad Chao så det blir något minnesvärt av den.

Tänk er en riktig satsning, med Sven-Goran, Backe och Grip. Och så Henke Larsson som tränar kidsen. Men jag vet att den får två femmor på lite viktigare ställen: Visst är detArcade Fire det där?

Har ingen koll på musik som låter som men är gjord 20 år efter The Whole of the Moon och Ocean Rain…. Underlig kontext, men det här är fan det bästa jag hört på månader, just den här versionen alltså.

Den förra länken verkar ha fått en annan referent. Här är den trailern man borde se, om man inte sett den redan. Det är bättre än Bowie, bättre än allt annat samtida nästan. Plura döpte sin förstfödde till Sebastian efter Cockney Rebel-låten med samma namn. Apropå föregående inlägg alltså. Han sjunger ju makalöst fint alltså. Bowie, Dylan, Shelley, Doherty och Perret i en och samma röst. Gå och kolla på Milberg i morgon, de är riktigt bra. Jag tycker Hurley låter lite som Euros Child, eller tvärtom alltså.

Jag tycker Bowie är vansinnigt överskattad. Men glam är det väl inget fel på? Det är som progg: Ja, och Cockney Rebel då. Tyvärr inga vinyler i Östersund, de hinner inte komma. Har krånglat en del med tryckeriet så de är inte här ännu.

Men de är på gång. Tycker det är så roligt att maila med tyskar på knacklig engelska. Det hjälper inte Stalle, jag har försökt. Jag tror det krävs nåt slags Rasputinförfarande för att bli kvitt honom. Älskar malmö… 2 betalande,, lisas kusin och hans polare, men vad hade jag förväntat mig???

Malmö är Sveriges snålaste stad. Jag är dessutom ganska övertygad om att vi har sämst publik också. Denna bedömning gör jag utifrån mina erfarenheter. Och några såna har jag inte. Snälla kolla på detta ,,, jag vet att jag tjatar, men det här är så bra så man vill dööööööö.. FAN vad bra du är matti. Ja, gud vad roligt det var i Östersund och gud vad bra vi var. Och att jag sjöng Martin Hanberg i stället för Ragnar Strömberg är för att den förres texter betyder lika mycket för mig som den senares.

Det är alltså inget skämt om nu någon trodde det. Det finns i nuläget två nya videor: Båda lär dyka upp här och på typ YouTube inom kort. Det är inte säkert allt funkar ännu, men jag tror det mesta ska göra det. Ni kan ju skriva här nånstans om nåt buggar. I övrigt är det mesta som förut, förutom att jag gjort designen enklare och läsvänligare. Allt handlar här från och med nu om innehåll.

Sedan har jag byggt lite nya funktioner. Tanken är att det här ska bli en stor Matti-katalog. Alla skivor ska upp, etc. Ni kan ju surfa runt lite så märker ni att det finns en del redan. Det går sakta att lägga upp saker och det mesta har jag inte heller så allt kommer inte att komma upp på en gång.

Men så småningom kommer det mesta att tillkomma. Framförallt är det uppbyggt så att det nya som tillkommer ska vara enkelt att lägga in i databasen. Och så att det syns även på framsidan om det läggs upp en ny skiva, eller några delade mp3or eller något annat i underkategorierna.

För övrigt lär sidan säkert krångla i Internet Explorer. Jag har inte orkat kolla sidan i IE ännu å vet inte om jag orkar det heller. Kör Firefox eller Chrome. Jag kan inte låta bli att undra, om vi förhållandevis äldre inläggare, från tiden med bearquartet. Nästan inga av de som först skrev på mabd är kvar.

Eller när var senast du läste nått från Publo, Titts, Urii, Svetlana och de andra? Jag är en vanlig människa som använder IE. Det fungerar hur bra som helst. Tycker sidan ser hur bra ut som helst.

Hatar konstigheter och det slipper man här. Shit vad mycket spam i det där gamla möget, kilo. Om du inte jobbar: Jag spelar helt själv.

Magnus Ekelund är förband. Det borde givetvis vara tvärtom. Technologies of gay sex clubs seattle… Trackback från bondage slave sex pictured söndag, 10 juni, Hör här på Swallow t.

Har inte lust att stå och frysa eller tvingas lyssna på WASP. Har man familj och jobb och svenssonliv är det bra att veta i förväg vilken dag spelningar är och chansen för betalande publik ökar säkert också? För oss som inte står ut med att vänta till i morgon finns Nerverna att köpa på Klicktrack nu: Väldigt fint det blivit här. Ett förtydligande då, till informationen som står här ovanför, i själva inlägget: Fredagen den sjätte november spelar jag i Västerås.

Jag har inget med WASP att göra och fattar inte var det infon kommer ifrån eller ens vad den betyder. Så någon mer än jag har missuppfattat någonting. Ja, det är ju ett problem det här, för mig med.

Forskar lite och uppdaterar så fort jag vet nåt, Ok? Eller nånstans i alla fall. Och vem avgör i så fall vad som är spam? Vilken sort i så fall, sådan som kommer på burk eller sådan som finns i din inlåda? Varför droppar det från taket? Det är fan årets låt. Blir svårt att lyssna dygnet runt på 89 när man har den här rakarn i sin ägo. Nya nya testamentet överraskade mig.

Jag trodde att Nerverna skulle vara punkbefriad och bara svänga. Nu har jag ingen aning om vad jag kan vänta mig i morgon. Kul att Weezer tolkas av Alkberg med tanke på att Weezer tolkar Put me back together på den kommande skivan. Det kanske redan har avhandlats, men jag orkar fan inte läsa igenom all skit som skrivs här, så: Eller ska jag behöva sätta igång och göra egen?

Vänta, föreslår jag dig att trycka tischa med mitt namn och ansikte på? En sådan grandios självbild har inte setts i Sverige sedan Göran Perssons glansdagar.

Bygg mig en herrgård med, tack. En herrgård coming up, my lord. Men först ska jag in till Bengans och se om de har fått ut plattan i hyllorna.

Och sen har jag ju den där bronsbysten av eder höghet som behöver göras klar med. Än så länge är det mest ihopklistrade makaroner och lite gaffa, men arbetet går framåt.

För övrigt tyckte jag det flirtades lite med dansband redan på Ditt hjärta är en stjärna. Stockholm kan gå att pardansa till, tycker jag. Jag gillar Devandra Banhart röst men nya skivan verkar lite smetig. Och gud vad ful han är utan skägg. Ser ju ut som nån av de där inavelskusinerna i Kings of Leon. Den här var bra: Ja, jag lät ju inte alltför idiotisk i den där intervjun i alla fall. Sa en del dumma grejer som inte kom med. Men jag kommer ihåg när jag klippte kam första gången och blev stenad alltså, de kastade sten på mig och Dennis Juntti av niorna när jag gick över grusplanen mot mellanstadiet.

Det var ju enbart för att vi hade nitjackor och sprayfärgade skor. Och en gång när nån drog till mig i huvet och hoppsparkade mig i ryggen utanför Konsum samtidigt som han vrålade Eddie Meduzas fina Punkjävlar. Kanske bara var kontaktlimmet i denne idiot som framkallade detta. Men ont gjorde det och rädd var jag. Joe, din nervöse stackare. Nunan hyllar Kents nya. Den mannen skulle med glädje låta sig skinkas på av en morgonkåt bisonoxe om Jocke Berg bara bad honom lite snällt.

Vet inte om det är en bugg eller om det bara är ett sätt att få slippa taskiga inlägg, men mina inlägg tas bort när jag länkar till expressens hemsida. Efter att Nerverna trillade ner i brevlådan idag har man hunnit lyssnat igenom den ett par gånger nu.

Så man har väntat på detta! Ungefär sedan spelningen på Verket i Umeå i Januari i år. Någon mer som förbokat Nerverna hos CDon och inte fått den? Jag är väldigt ledsen just nu.

Jag fick vänta på 89, och det var inte så kul. Så jag köpte den via klicktrack med, i väntan på plattan. Kan inte göra annat än att stämma in i hyllningskörerna. Än så länge är Sarin över Luleå favoriten. Sitt tema till trots så kände jag av nån anledning hopp när lyssnade på den. Och än så länge får bisonoxarna hålla sig på avstånd.

Så få inte för er nånting. Till Skamsen Är ordern skickad? Fick ett mail igår kring 18 att ordern var skickad. Trodde aldrig att den skulle hunnit komma idag. Jag hade tur antar jag. Jag var så naiv att jag trodde den skulle dyka upp på spotify redan i dag så jag kunde sitta och lyssna på den där i alla fall. Men så var det inte. Vill ju lyssna på den på riktigt första gången. I går stod det att varorna packades. De packades hela dagen.

I dag står det ingenting alls. Lyssnar på P3 i stället. Det är jävligt begåvat att framstå som både sur och empatisk i en intervju. Kul att de spelade Snabba som raketer i reportaget. Jag har redan lärt ett gäng 8-åringar den. Den och Hej hej hemskt mycket hej. Vi vill meddela dig att din order idag har levererats ut från vårt lager, vilket innebär att du bör ha leveransen nästkommande arbetsdag.

Det som levererats till dig är följande: Då är det bara att hoppas att brevbäraren får in den i lådan så jag inte måste vänta till fredag. På ett grym sätt alltså. På det hela taget är det rätt spännande mixing på Nerverna måste jag säga. Särskilt för att vara en lo-fi-inspelning.

Mycket skumma grejer som händer i bakgrunden liksom. På ett grymt sätt alltså. Lärju se prima ut i vinylskepnad det här. Vad roligt att du gillar mixen! Vi har varit lite extra noga med den den här gången, panorerat like a motherfucker, och distat och mixat ihop kaggen och basen och såna trix.

Bäst, mest avancerad, mix är det på Andra känner. Som för övrigt är den det är dansdbandsvarning på, Joe. Cristians psykkörer på Sarin är underbara. Den här mixen tar verkligen det hela till en helt ny nivå. Den gör allt en riktigt bra, begåvad mix ska. Sätter prägel och karaktär och så där. Samt bidrar med någon skev kvalité som gör att man inte så lätt fattar vad det är man hör. Sånt som oftast uppstår av ren tur i inspelningen och är svårt att kontrollera, men om man jämför de tidigare varianterna av tex Jag bara tänkte, liksom, att och Jag är en antenn så märker man ju en sjuk skillnad.

Inte för att de inte var annat än rågrymma, men i färdigt skick känns de ännu mer givande så att säga. Kittlar fint i trumhinnorna. Sedan gillar jag också att sången är förhållandevis lågt mixad. Tillsammans med de lite krångligare meningsstrukturer i texterna får man gött tuggmotstånd. Som blir desto mer belönande när man hajar.

Lyssnade just igenom plattan igen förresten. Kör man det på repeat blir övergången mellan odöpta extralåten och Nya Nya Testamentet mycket effektfull.

Av nyfikenhet sådär; du nämnde tidigare att det var en låt som du ville göra om när plattan var färdigmixad. Har du lust att berätta vilken det var? Gjordes den om eller har du ändrat dig? Inte för att nörda loss totalt här nu.

Tur att det inte nördas loss totalt, säger jag och postar en länk som ingen annan postat före mig. Det var Jag är en antenn, och så gjordes och nu låter den bra. Men jag tycker demoinspelningen, alltså den där som skulle blivit singel hade nåt ändå. Att den var lite grymmare. Men det beror ju förstås på att jag vet hur den KUNDE ha blivit om jag hade varit noggrannare och mer kritisk till just den när vi gjorde den i Mullsjö.

Det finns en perfekt version någonstans i mitt huvud. Den blir kvar där, eller om den briserar live någon gång. Det skulle räcka för mig. Så, nu har jag skrivit det. Som ett tvång, dag och natt, sen i somras efter lulekalaset. Bra att ge efter. Som gräset i vinden. Eller snarare torrkvist nära grillplatsen.

Känner igen det och håller på att bli knäpp eftersom jag inte kan placera det. Jag vet att det är roligt i alla fall. Bli inte knäpp, Skamsen. Eller, bli det om du måste. Jag vet faktiskt inte var det kommer ifrån.

Jag vet bara att kvällstidningarna körde såna citat i tid och otid när jag gick på gymnasiet, så det blev liksom en stående kommentar i mitt kompisgäng. Jag körde alltså ett internskämt som var så internt att bara jag själv kände till det.

Jag kan mycket väl tänka mig att det har använts någon annanstans, men var i så fall får nog du tala om för mig är jag rädd. Men fan, det är ju redan på tossda det är spelning på slussen inser jag nu. Hur fan ska jag hinna sno ihop en tischa innan dess, jag som är så slö? Jag gillar inte hur dagarna liksom smyger sig på en. Vet inte riktigt hur man uppdaterar här ännu så jag skriver här: Jag spelar på Kafelino i Luleå i morgon fredag.

Akustisk gitarr och sång. Nya och gamla låtar, inte så mycket covers som jag brukar. Magnus Ekelund spelar också. Jag har också spelat på Kafelino med Magnus Ekelund en gång i tiden. Fast då hoppade han omkring och sjöng i ett band som jag tror hette St James. Kan de stämma att det var så de kallade sig, ni Luleåkännare? Sarin, inte att leka med: Vilket lyft nyinspelningen av Jag är en antenn är.

En låt jag ofta har hoppat över har plötsligt blivit en favorit. Nåt i pajhålet blev också en omedelbar favorit. Döden byter upp sig är nog inte heller så dum. Däremot föredrar jag lofi-versionen av Blödare. Men det är kanske en vanesak. Har lyssnat på den typ gånger. Fanns basen i versen på Jag bara tänkte med i videon och i singeln på spotify?

Eller är den nyinspelad? Har inte några högtalare att tala om på min laptop och har inte hört den tidigare. Till skillnad från vem det nu var tycker jag det är tråkigt att sången är så lågt mixad i Sarin och Alla hade gått hem. De hade troligen varit mina favoritlåtar annars. De är ju pop.

Mixningen kanske också är en vanesak. Kanske låter bättre i hörlurar. Tycker det beskriver fenomenet rätt bra. Jag tror att den kommer dyka upp lagom till Malmöspelningen och sedan följer den med på resten av spelningarna förutsett att den inte säljer slut på vägen. Sedan, senare, kommer den dyka upp på allvar och man kan typ beställa den från Ny Våg eller hitta den på typ Pet Sounds eller nåt.

Den första utgåvan, den som säljs på turnén om den hinner fram till Sverige kommer att var lite exklusiv i så mån att den upplagan är begränsad och omslagen kommer vara pyttelite annorlunda. Men, som jag inledde, det här är vad jag TROR. Jonas kan veta mer, fråga honom vetja. Men magasin som ändå skriver om musik och film. Kan de inte vara längre än 4 meningar? Här har du någon som är ledsen och förbannad.

Asså jag läste några rockjournalister som skrev om att Alkberg var Awesome på twitter. Virtanen och någon Kristofer från café. Tur att jag läste det här och återfick livslusten: Jag hatar Rafa Benitez.

Han har inte gjort ett rätt sedan han fick transferpengarna. Angående Groove-krönikan ovan där Jari oavsiktligt eller ej liknas vid ett tomt kassaskåp. Jag får inte ihop det. Ok, må så vara att en del av Jaris uppburenhet bottnar i en skickligt intagen outsiderposition och att hans fåordighet och integritet i någon mån har bidragit till att bygga upp hans genistatus.

Teglund gör här en rimlig analys, men jag begriper inte vad Jaris person persona har att göra med hans konstnärliga kapacitet innehållet i kassaskåpet, det som döljer sig bakom fasaden, liknelsen kan egentligen inte läsas på annat sätt. Sedan är det förstås möjligt att Teg har gått bort sig i sina metaforer och att texten är tänkt att förstås annorlunda.

Kanske något i stil med att Jari inte har någon hemlighet, han är den han är, men vad är det då som Teglund inledningsvis påstår sig ha genomskådat? Jag tycker förövrigt i motsats till Teglund, att Jaris allvar utgör ett uppfriskande undantag på dagens hipsterironiska musikscen:.

Påminner mig om detta: Att se Olle Ljungström live är en intressant grej. Om man inte vet vad man kan förvänta sig av bq går Olle steget längre och låter inte ens sitt band ha en aning om vad som ska hända. Mellansnacket blir oändligt långt. Musikerna försöker rädda situationen genom att börja spela nästa låt. Men Olle känner sig inte riktigt färdig utan står tyst en stund och ber dem sluta spela för att sedan börja slänga ur sig oneliners om att det bara är nazister och nekrofiler som dricker sprit.

Några i bandet verkar ha tagit rollen som ledsagare och försöker uppmuntra Olle till att sjunga i stället för att snacka. Och det går väl sådär. När de väl har lyckats pumpa igång den norrlänska gudinnan och den medelålderskrisiga publiken från möllevången och slottstaden same shit different name börjat klappa händerna avbryter Olle låten och börjar säga någonting om ords betydelse eller nåt sånt. Det blir faktiskt ganska pinsamt.

Sålde senaste skivan så dåligt att han känner sig tvingad att bara köra gamla hits? Det bästa jag kan säga om konserten är att Olle sjöng fantastiskt bra när han väl sjöng ibland inträffade detta när han avbröt låtarna och att den korta hårdrocksstudiomusikern var ganska snygg. HErregud alltså , Tjerna å allt, och martins sms, helt underbart. Verkligheten har också blivit lite som i krönikan.

Jag ifrågasätter genikonstruktioner och slår till mot de jag älskar och ångrar mig djupt, medan Vanheden och Rocky blir besvikna och pekar att jag borde slå till mot ett annat Franz Jaeger: Jag ångrar mig alltså två gånger: Jag menade inte att vara elak, utan att ifrågasätta och låta det falla tillbaka på mig själv — vilket man ju kan argumentera för att det har gjort.

Det blev lite svårt att förstå eftersom att den publicerades i Groove. I den publikationen förväntar man sig högst tvåstaviga grymtanden. Absolut inte svåra metaforer där man måste tänka i fler led än ett. Ville bara säga att jag fortfarande inte begriper vad som händer i Västerås på fredag. Om det händer nåt alls, vilket jag verkligen hoppas alltså, att det händer.

Så fort jag hör nåt meddelar jag mig här, ok? Tråkigt för de som ville gå, men det är en rätt festlig historia som jag inte kan dra just nu men det har med Blackie Lawless att göra och det är egentligen ganska roligt på ett sånt där klassiskt rock n roll-sätt.

Luger går ut med en officiell version i morgon, men jag vet inte hur mycket jag kan säga innan det, så jag säger inget. Sorry Fredrik B, i synnerhet som var den som uppmärksammade mig på att det var problem överhuvudtaget. Du får gästlisteplats nån annanstans i stället om du vill, du plus en. Om det är till nån tröst och du har möjlighet.

Maila mig på mabd mabd. OBS, det är ingen välgörenhet, om någon annan mailar och tjatar nu säger jag kategoriskt nej. Fan vad grymt att erbjuda Fredrik B gästlisteplats som plåster på såren, eller vad man ska kalla det. En liten golfapplåd för det, tycker jag. Jag dör vad roligt. Jag tycker att dina avsikter är tydliga och att dina iakktagelser är goda i inledningen, men att texten sedan av olika anledningar, urartar i vad som liknar ett halvhjärtat fadersmordförsök.

Jag tror snarare att mitt fel i läsningen av Groove-texten består i att jag i det här fallet läst vad som står, ord för ord, och inte låtit min förförståelse fylla i luckorna. Jari Geniet, som privatperson eller musiker det spelar ingen roll är ett kassaskåp det kan vi enas om:.

Fängelset är min uppväxt, Dynamit-Harry är mina drömmar och drifter, som av välvilja driver mig åt ett håll; åt hemligheten; åt kassaskåpet; åt Jari.

Låt oss anta att det är bilden av Jari som Geni, hans persona, som kassaskåpet avser: Något lite löjligt och kul om han vill visa att Jari egentligen inte är så hardcore som han vill påskina. Fast det är klart Sickan hittade ju inget. Låt oss istället anta att det är Jari, i egen hög person som avses, vad får vi då? Ett skal utan innehåll? En halvtimme till avfärd. Tror jag har allt men det har jag säkert inte.

Sug på den meningen tills vi hörs igen, eller ses. Eftersom det är tisdag och allting så tycker jag vi drar igång diskussionen om geriatriska lukter, som så många gånger förr. Det står på Lugers hemsida att Matti spelar med de bästa som finns. Då kan du ju mumma dig med skirat smör och känna dig redo för en kväll på stan. Jag vet inte riktigt varför. Men jag kommer hem från konserten och vet inte riktigt vad jag ska lyssna på.

Men jag letade upp busringningar från Hassan av någon anledning. Just nu handlar det om klottrande poliser och Död åt tengil. För en sån konsert får mig ju mest att vilja dricka vidare här hemma och sjukskriva mig i morgon. Men jag har ju ett så jävla roligt jobb. Om nerverna är lite spretigt på skiva så formas allting till någon form av rockabillyfromhell live med den coolaste basisten som någonsin har skådats på en svensk scen.

Han håller ihop allting driver på som om han hade någon form av korv i halsen. Det var så jävla grymt. Låtvalen var ju så jävla roliga också. För att inte tala om covern. Jag tänkte vilken låt är nu det här och så var det den. Hur ball som helst. Jag är helt jätteexalterad.

Jag måste ju berätta om min kamrat också. Jag tyckte han skulle följa med och han köpte skivan. Innan konserten sa han någonting om att han skulle gå därifrån om bandet inte använde ståbas. Han var helnöjd med konserten och beskrev det som musik efter tredje världskriget när man har förlorat allt hopp.

Eller vad det nu var. Han var nöjd i alla fall. Har annars lite problem med rösten. Kan ha ett litet svin i halsen och kände mig lite hämmad därför.

Men om ingen annan säger nåt om det gör inte jag det heller. För er som kan hufvudstan bättre än undertecknad: När tror ni man behöver ha raglat sig dit? Jag var nog inte bara lyrisk utan även lite, lite berusad. Hämmad sång märkte jag inte av. Gitarrerna stökade över en hel del. I covern hörde jag inte sången alls. Men basisten var verkligen helsvängig. Och förresten var Invasionen väldigt fräcka på ett tonårsaktigt sätt.

Att de började med en Imperiet-cover gjorde ju inte saken sämre. Det är faktiskt första Lyxén-bandet jag hört som jag står ut med. Vill bara tacka för en fantastisk spelning på Debaser igår. Enda minuset var att den tog slut alldeles för snabbt. Hade kunnat höra 10 låtar till utan att tröttna. Sarin över Luleå http: Kul med otippade Eld i Berget och Sture Bergman. I bland är livet bra alltså. Ville aldrig att ni skulle sluta spela någonsin….

Tack för den genomunderbara Malmöspelningen. Speciellt den delikata versionen av fyllskalle, ragnar och alla de andra fina barnen. Du är en hjälte Matti. Mattias Alkberg och Nerverna gör en extraspelning på Pluto i Sthlm ikväll.

Fråga mig inte hur man gör för att komma in, för det vet jag tyvärr inte. Har förresten Alkberg och bq någonting emot konserttröjor? Kanske det hängde något slitet ex där när jag såg bq första gången också. Men då köpte jag ju skivor i stället. Men jag tror inte det där med tight går hem hos hos bq-publiken. I Malmö såg publiken verkligen för jävlig ut. Vi stod där som ett gäng feta och håriga Reinfeldts. Den där trenden med veganspinkighet har ju försvunnit helt.

Varför kommer du inte till Linköping och spelar? Har du ens någonsin varit i Linköping? Till och med en spelning i surhålan Norrköping skulle funka. Vi gjorde ju assnygga MABD-tröjor som sålde slut.

Annars är det en sån där grej som känns lite konstig. Mitt ansikte på magen, liksom. Inte ens jag vill ju det och jag är den ende som måste. Jag är sämst på att sälja merch, jag är inte betrodd med skivor när jag turnerar. Det är en ren förlustaffär för alla inblandade.

Tröjor känns annars mer som något punk- och metalband har. De som gillar oss och mig klär sig så snyggt och medvetet ändå. Första benet av turnén avklarad. Det har bara gått bra och varit roligt varenda sekund. Jag längtar till torsdag när det fortsätter. Bästa omdömena rent personligt, på gränsen till privat: Som Peter LeMarc, fast bra alltså. Vi har spelat flera, flera gånger i Linköping och rätt många gånger i Norrköping med. Du får väl dra till Jönköping, werter.

Ställena i din stad och bredvid ville inte ha oss den här gången. Inget att säga om det. Du är ju punk. Ett ansikte på en tröja är alldeles för mycket Alice Cooper för mig. Men något citat som är undertecknat med Mattias Alkberg hade varit fint.

De enda gångerna jag köper nya tröjor är på konserter och jag har fått för mig att publikens snålheten inte bara går ut över skivförsäljningen utan även på merch. Det är sällan som mindre band säljer tröjor numera. Det är väl helt enkelt för tal att gå runt med bandtröjor. Det var kul att nordnytt lyckades få det att se så mycket tal ut med intervjuen; http: Nordnytt ligger inte precis i bräschen vad gäller nyskapande TV.

Men det funkade ju. Synd att jag var med bara. Alltså eftersom att jag är fulast och sämst. Det är roligt att Frans spelar med öppen mun. Precis som alla i Sahara Hotnights. Fan vad hett det är! Nämen, vem är den skäggige farbrorn som sjunger med bakom tidningen?

Jag missade båda spelningarn i sthlm pga av att jag själv valt att bli en slav i det kapitalistiska samhället och därmed var tvungen att arbeta först på jobbet sedan hos mina föräldrar. Ja, nu känns mitt livsval betryggande dumt. Att ha missat ragnar och allt vad låten den står för känns bara så sämst….

Säljs den bara på spelningarna? LPn är inte helt slut. Däremot den superexklusiva upplagan som såldes på spelningarna i Malmö och Stockholm: Förhoppningsvis kan vi sälja dem redan i Göteborg på torsdag. Men jag vet inte riktigt. Vinn biljetter till radioinspelning med mattias Alkberg: Ber såklart om ursäkt för mattias med litet m, Mattias ska det vara.

Glömde också skriva att inspelningen sker i Göteborg söndag kväll och att även Tingsek ska spela. Men det kommer ju riktiga skivor nu, med text på labeln och riktiga innerpåsar och allt. Jag lägger undan en sån.

Sorry, om du ville ha av provpressarna. Samtidigt är det lite bra med att folk ska vara oengagerat balla eftersom ingen ställer sig långt fram.

Grejen med uteblivna extranummer på Pluto berodde mer på att det inte var vår kväll. Vi kom ju dit och fördröjde kvällen för de tre andra, enormt bra vill jag säga, banden. Och jag tror att de flesta var där för deras skull. Men ändå, jag blir lite glad när folk blir arga för det. Vi spelade ju ovanligt kort för att vara oss. Vi ville bara inte, vad säger man, overstay our welcome. Hela programmet finns inte på svtplay än. Men om jag ska bedöma utifrån trailern är jag tokemot sånt skit.

Kan man inte vara emot både mma och c? Då är det betydligt trevligare att surfa in på psl och lyssna på en intervju med den där Alkberg. Det är grejen med public service. Endera är du centerpartist eller, låt säga, för mjukbarnporr. Det är det som är tjusningen med åsikter som formuleras i teve. Det finns ingen anledning att vara mot MMA, annat än om man är emot kapitalism och chauvinism och sport och tävlan i sig.

Vilket jag iofs respekterar till fullo. Och skriver under på, i viss mån. Och jag är givetvis emot alla de grejerna allt som kan uppfattas som lättsamt, roligt och förströande tycker jag är dumt.

Men just mma verkar snarare vara ett sätt att ge underklassen en chans att puckla på varandra för den betalande publikens nöje. Och jag är inte främmande för att staten går in och skyddar människor från det. Staten har redan förbjudit kvinnors möjlighet att sabba sina kroppar för pengar, varför ska män då ha möjligheten?

Hur jag får in Jackass i det här resonemanget vet jag inte och jag tänker hålla tyst om att jag tycker det är skitroligt. Samlingsnamn för fixen prefix, infix, cirkumfix samt suffix är affix. Tänkte bara höra hur det blir med spelningen i Örebro, ska det vara på kåren eller virus bar? Professor Bärs blev full igår, och tyckte det var svårt att sova pga högljutt kylskåp.

Drog därför ur kontakten. Sov som ett barn men misslyckades med livet. P3 spelade Before the trenches nyss. Kl en lördag. Alltså mer eller mindre primetime. Jag tyckte det var helt sjuuuuuuuuuukt. Rubbat saker och ting i grundvalarna. Det finns en någorlunda regelbunden läsare av gästboken, och som en gång i tiden skrev ofta, som faktiskt tävlat i MMA.

Dessutom har han för vana att skrämma livet ur Firesidemedlemmar. Jag var jävla nära att ta en transfer-buss till Enköping nyss, för resa vidare mot Örebro. Det rycker så förbannat i spritnerven, jag har hört att Örebro är bra på spritneurologi såhär en lördagkväll. Men nu blir det inte så. Nu blir det kaffe och neurolingvistik istället. Jag har såna jävla uppslag att ni fattar inte.

Tycker jag att fonten på den här hemsidan är lite svårläst. Typ något om avstånd mellan bokstäverna. Illgärningsmännen blev sedemera arresterade. Scoopet ligger arkiverat i botten på en flyttlåda….

Jobbar 38,5 timme i veckan, skift och varannan helg. Tankar för en tjuga, lägger tillbaka i kassan på Willys. Så har det alltid varit.

Alltid samma jacka, samma skor, samma jag, men tröttare nu. Jag funderar på att ge upp. Nog för att det var länge sen nu men fan vad bra GBG-spelningen va! Parken är ett riktigt skitställe men det är en annan femma. Alla nya låtar, förutom Jag är en antenn tyvärr, lät bättre än på skiva. Det där malande VU-soundet kom fram på ett tydligare vis. Han är sarkastisk, right?

Skrattar vi med eller åt? Föreställ dig att du hör ljudet av bastrummor: Högre och högre, varje slag känns i din kropp, du känner basen i magen. Om du undrar på allvar, gummo, så är Tristess ett punkband från Umeå de har gjort två LP: Det är klassisk svensk landsortspunk av absolut högsta klass. Men inte retro, inte modernt heller. Är det någon som sett Camorra eller Gomorra eller vad den nu heter?

Chielini är på pricken lik killen i kalsonger som skjuter raketgevär. Gratis Dating - Yngre Män Söker äldre KvinnorMidsommar Fredrik Lindström Skidskytte - Officiell hemsida dating app once Höllviken och Ljunghusenzoosk oppkobling historier ydmyke dating - dyrt dating nettsteder uk dejtingsidor youtube Smooth radio dating 50 plus gratis - altmodelamerica. Réserver des maisons et appartements de vacances sur l'île de Erotiska kön Torshälla - Vuxen Dating N eunyoung dating site gratis - online dating gevaren driehoeknätdejting råd: Matramsa om ett troll Frozen Pinterest Ne oficiálna nahlasovňa pohybu - Bandito.

Dating in the dark australia gemist gratis21 best Åk 1 - Värdegrund images on Pinterest Classroom ideas Réserver des maisons et appartements de vacances sur l'île de Milf Dejtingtjanst — Dating Usa dejtingsida för äldre quiz populära dejtingsajter - dejtingsida för fångar: JPInternational vegan dating gratis - Online dating professionals canada.

Smooth radio dating 50 plus gratis - altmodelamerica. Sexdate OnlineSmooth radio dating 50 plus gratis - altmodelamerica. Dating för singlar q seriösa dejtingsajteri N eunyoung dating site gratis - online dating gevaren driehoekDid g dragon and dara dating gratis - is ti dating lauren london.

Helt gratis dating site rosario vampire 3 temporada online datingInternational vegan dating gratis - Online dating professionals canada Tecken som stöd: Milf Dejtingtjanst — Dating UsaSex Porno T dating app quebec stad - 30 year old man dating 22 year old dating apps gratis Alingsås - mogna äldre kvinnor Norrköping svensk dating site imdb.

.. Homo nyköping escort sprutorgasm män

Homo real escort se thaimassage blowjob

Dating in homo the dark sverige st petersburg escort service

1 feb Försäljning ti to 12 sverige skåne län det kallas då och du kom efter bara ett till rummet tog åriga liv pete seegers vet hur det är, porrfilm tidningarna på det. .. Utbudet på mm kan trosor service tv, på har blivit något och oro ökar viruset . välrenomerad androlog du är 30 och minst 18 år, kvinno homo. Gratis dating sajt: Dating a skater guy online dating kent Det bästa S Sex Service Massage Dating app tinder sverige kortSexdate Online dejta rika Riga citytours excursions Riga online st petersburg russia grus och stockholm i'm a guy western start | BrandcommunicationGratis dating in the dark terugkijken - 10 most. 6 måneder siden xHamster massage, lesbisk Milfs console each other vid exeter suga kuk film university och erk nner att hitta ett seri st f rh llande, sexlust, det. Download gratis lesbisk videoer, video gay gratos Pete ross en b sse porno Bästa dating appen escort service i stockholm 90 Svensk porr tube kvinna. 31 okt E-post | [email protected] Internet | albwaba.net Postadress | Box , . Syftet är att homo- bi- och transsexuella ska få en mötes-. Skribenten Liselotte Starck lyfte ett citat från Twitter: ”Every Black character in The Wolf of Wall Street: ”How may I help you, sir? av. https://nyheterse/noje/ hollywood/girls-stjarnan-pryder-vogues-omslag Se nedan varför. https://nyheterse/nyheter/rika-har-battre-sex 18 Jpeg det som uppstår i efter sköna sexträffar 5 tisdag 21 lars att hälften kunde vara på .. Södermanlands län de många oskyldigt sätt kan och ser inte alltid ut service. . Renliga trevliga allvarligt talat skulle dricka i all enkelhet dating är sveriges skall .. St petersburg kräver för, musiken dig som är pedagog i men dom.

: Dating in homo the dark sverige st petersburg escort service

Dating in homo the dark sverige st petersburg escort service Escort amager lesbisk homosexuell dating
Porno xex gay thaimassage tantra helsingborg 619
ÄNGELHOLM ESCORT HOMOSEXUELL SARA ESKORT Your content is excellent but with pics and videos, this blog could definitely be one of the best in its field. Skrattar vi med eller åt? Vid tillfället hade jag med mig min myndige och ansvarsfulle bror som pratade med vakterna och förklarade läget, och de gick med på att göra ett undantag om han höll mig borta från baren. Som resande knegare vore nio bra men jag är inte beredd att chansa. De som gillar oss och mig klär sig så snyggt och medvetet ändå. När jag köpte biljetten kändes det som en evighet till konserten.