Vet inte varför detta sker, det bara sker. Försöker få Andreas reagera genom att spela Fem-myror-är-fler-än-fyra-elefanter-låten, men han är helt oberörd. Jag panikar och önskar att jag hade haft hörlurar och kunde dansa omkring till den här låten, han skulle ändå inget märka.

Som M redan påpekat i någon kommentar så finns nu hela Beckmans stickvisning tillgänglig på Bonmagazine. För den som är intresserad av Fashion! Gillar du sportmänniskor rekommenderar jag det här och gillar du kända människor så rekommenderar jag det här. Och gillar du barnmänniskor så rekommenderar jag det här. För den som inte gillar människor så rekommenderar jag att du köper en fäbodstuga av mig utan el och vatten.

Så lägger jag till ännu en blogg som handlar om inredning på bloggkoll. Jag är så ointresserad, men jag är intresserad av människan som skriver. Människorna, det är dem jag vill lära känna. Jag skiter väl i vad de har för gardiner hemma eller hur många miljoner de lägger på att köpa dalahästar i vitt.

Dessutom har jag blivit livrädd för att använda dem, tycker att det ser fel ut hur jag än gör. Idag ska jag till Fryshuset för att leka med de andra förenade systrarna. Som vanligt blir jag nervös i magen av detta.

Det känns bra efteråt, men inte innan och under tiden jag är där känner jag mig mest bara tyst och korkad. Så jag skulle helst vilja stanna hemma och dansa i vardagsrummet med Vivi. Men Vivi ska på bandy så det gör egentligen detsamma. Tycker att vi umgås alldeles för lite. Vivi har varit ledig två hela dagar den här månaden. På söndag åker jag till England igen och kommer hem på onsdagen medan Vivi åker till Ryssland på torsdagen.

Det kanske inte är så konstigt att jag inte riktigt tycker att det känns som har flyttat in i vår nya lägenhet ännu. Jag har ett brev att skriva. Ja, för jag tillhör en av de här få människorna som fortfarande skriver brev på papper. Det är till min vän JayDee jag ska skriva ett brev. JayDee som skickade Kristina till mig när jag fyllde år. Jag känner mig som en usel vän som inte läser JayDees krönikor. Jag har ju blivit så gammal att jag måste ha ett verktyg som samlar på sig allt som är bra på internet så att jag vet vad jag ska fokusera på.

Så nu har jag minsann läst på. Det är inte lätt. Helt övertygad om att alla hatar mig här idag. Hatar kanske är lite hårt, men de tycker att jag är barnslig. Under något utav samtalen jag haft med Torbjörn har jag antytt att jag känner mig lite ensam och skulle vilja flytta bort till de andra i korridoren. Detta har nu lett till att Torbjörn fixat så att jag får byta kontor med en snubbe borta i korridoren.

Fick reda på detta i måndags, men var då inte helt exalterad. Trots detta har Torbjörn fortsatt planera en flytt för mig.

Idag kom han och föreslog att jag skulle flytta imorgon. Men jag vill ju inte flytta. Åtminstone inte till det kontoret. Kontoret som har en svart vägg utanför fönstret och som jag inte kan vinka till tågen ifrån. Jag är kräsen vad det gäller utsikt. Nu tycker antagligen hela avdelningen att jag är barnslig. Ja, jag har bett om att få flytta, men jag vill helst godkänna rummet jag ska flytta till. Låt mig sköta mina problem på egen hand, tack!

Jag är ju en vuxen människa, kvinna visserligen, men vuxen likafullt. Blev hursomhelst bekymrad över detta och började prata med min gnälliga röst. Jag avskyr min gnälliga röst. Jag tror inte att det är någon flytt som behövs, det är lite kvinnlighet och förståelse som skulle behöva implementeras. Ett extra öra på varje eländig man.

I morse tittade helt plötsligt optimisten ut genom pendeltågsfönstret och sa till Vivi: Kan ju inte hålla på och bli nån modeblogg här heller, det finns alldeles för mycket av sån skit redan. Kör lite skidblogg istället. Såhär såg hela min helg ut. Tänkte hela tiden på Thailand när snön öste ner och vi fick göra våra egna skidspår. Klart det hade varit skönt med Thailand, men jag uppskattar otroligt mycket en riktig vinter.

För att bara vara smygfotat tycker jag att en del bilder blev hyfsade ändå. Får såklart inte upp alla bilder på blogger därför ligger det flera här. Terje bor här hemma tillsammans med Vivi, Kristina , Grodan, mig och Hubert hubäär, han är från Frankrike.

Skolkade hela förmiddagen för att hänga på Berns och kolla på genrepet för deras stickvisning. Har tagit en drös med usla kort som jag eventuellt slänger upp en vacker dag.

Var hursomhelst en hel del lajbans jämfört med andra modevisningar jag sett. Lite ledsen att jag inte hittade någon som kunde följa med, hela pysselgänget hade säkert sett det som intressant inspiration. Idag är jag arg på alla som frågar hur jag mår.

Tror det att jag kommer att svara något annat än bra? Jag har röda torra märken på kinderna efter helgens träning och gråt. Nej, jag mår inte bra. Jag har inte mått bra sedan min födelsedag. Jag trodde i förra veckan att jag mådde bra, men det var antagligen bara för att jag skulle få åka bort. Nu är jag tillbaka och jag känner mig sådär risig igen. Det är risigt och bedrövligt och framförallt så är jag född till kvinna.

Ja, och så sumpade jag mitt SL-kort igår, vet inte hur, men borta var det helt plötsligt när jag skulle kliva på tåget till Stockholm. Funderar på att straffcykla i tre veckor eftersom jag varit så slarvig.

Niotillfem är en fin liten blogg som jag fördriver tiden tillsammans med. Jag tror att jag skulle avsky den där Sandra Beijer om jag träffade henne i verkliga livet, hon påminner mig om någon jag inte gillade när jag gick på dagis. Efter min gråtattack i tisdags fick jag låna en bok av Torbjörn: Nalle Puhs lilla instruktionsbok. Jag gillar ju egentligen inte Nalle Puh , jag har svårt att identifiera mig med honom eftersom jag tycker att han är så korkad.

Elakt av mig, ja, jag vet, men det har alltid varit så. När sen Nalle Puh blev Disneyfierad ogillade jag honom ännu mer. Inte för att jag ogillar Disney egentligen, men när allt förvandlas till leksaker, brevpapper och underkläder börjar kommersialiseringen kännas obehaglig. Jag tyckte dock att det var väldigt omtänksamt av Torbjörn att försöka muntra upp mig på detta sätt och markerat i boken är denna Nalle Puh-tanke markerad: Människor som inte tänker ordentligt har inga Hjärnor; snarare har de grått ludd som har flugit in i huvudet på dem av misstag.

Undrar nu om han försöker insinuera att jag har grått ludd i huvudet som har flugit in av misstag. Jag kände att det höll på att hända något igår med mig. Snart, ja, snart, då jävlar är jag i mitt esse igen! Tog en promenad med Torbjörn vilket resulterade i glada miner och röda öron. Helt dum är jag kanske inte ändå. Om en timme och 20 minuter har jag möte och då ska jag ha kommit på minst fyra stycken mål att försöka uppnå här på jobbet under Det enda jag kan tänka på är att jag har ont i magen av nervositet.

Jag kanske har bloggat för länge. Ja, det är ju egentligen inte så länge, bara sedan augusti , men det kanske är för länge för att vara jag. Jag är så mycket bättre på att skriva i min dagbok där det inte är någon som ser. Från början var det tänkt att jag skulle hålla det hela hemligt och som ett tidsfördriv skriva om alla mina synder. Jag mådde inte bra över hur jag hade betett mig under de senaste åren och kände att jag skulle skriva det i hemlighet för min egen skull. Någon skulle kanske läsa det, men det skulle inte göra så mycket.

Jag hade nog mått mycket bättre idag om det hade blivit som jag tänkt mig. Det är mycket som fortfarande tynger mitt hjärta som jag vill berätta för dem som jag har gjort illa, men antagligen kommer det inte att bli av. Oturligt nog, eller som den för det mesta väldigt ärliga människa jag är så berättade jag för min dåvarande pojkvän P om min blogg och kände inte längre att jag kunde skriva vad jag ville i den.

Den är fortfarande avstannad och den kommer antagligen aldrig att återupplivas även om denna tanke med bloggen hela tiden funnits med. Målsättningen får därför bli att få ner "En kärleksknarkares bekännelser" på pränt innan jag dör. Enbart för min egen skull.

Unnade mig ärtsoppa och pannkakor till lunch istället för matlådan. Idag har Vincent namnsdag. Grattis Vincent och alla andra som har namnsdag idag! Hade en mycket symbolisk dröm igår natt. Jag drömde att Andreas var en eremitkräfta i ett skal som såg ut som ett kugghjul. Jag försökte sitta på honom så att jag kunde göra honom illa eller åtminstone så att hans skal kunde gå sönder, men det enda som hände var att jag gjorde mig illa på kugghjulsskalet medan Andreas kröp längre och längre in i det.

Inget pepp i världen fungerar just nu. Men jag måste ändå på något sätt försöka. Vi var på bandy igår och det kan ju tyckas vara ointressant, men tydligen är jag mer sporttörstande än vad jag någonsin hade kunnat ana. Bäst var dock de två grabbar från Hammarbys P98 som sjöng ryska nationalsången innan matchen. Jaja, jag vet att det heter Bloglovin nu för tiden, men det låter ju så töntigt. Intelligent verktyg det där. Jag rännskiter i sympati med hon som befinner sig i Thailand.

Alldeles nyss kissade jag bajs ur bakstjärten. Det är alltså inte bara mitt huvud som är sjukt, så är även min mage. Nu blev jag minsann lite glad. Hittade till M's hemsida som var omgjord och där fanns det ju bild på de där skorna jag stickade en gång i tiden. Lite bra är jag nog ändå. Men M är såklart bäst! Nästa vecka blir det Stickvisning på Berns. T, du kommer väl?! Med inspiration från J lyssnar jag nu på denna.

Ensamt möte med Torbjörn om målsättning för Efter tio minuter får jag en klump i halsen och tårar börjar fylla mina ögon. Jag fnissar och ber om ursäkt. Torbjörn undrar om jag kanske vill ta en paus. Jatack, svarar jag och rusar till mitt rum, tar sedan hissen upp till det översta, tomma våningsplanet och storbölar.

Har ingen att anförtro att jag är uslast i hela världen just nu, förutom den här jävla bloggen. Vad fa-an är det som händer i mitt huvudet?! Det här skulle kunna vara en bra dag. En dag då jag får vara med på avdelningsmöte, svarar i telefonen, svarar på mail och får spontanbesök av mina kära användare. Men jag är helt övertygad om att jag har feber, så nu förvandlades den bra dagen till en mindre bra dag. En mindre bra dag börjar man nästan grina när Andreas är låtsaselak.

En mindre bra dag vill man inte åka hem eftersom man blir arg när Vivi är realist och påstår att jag kanske inte både kan köpa en ny kamera och åka till Kittelfjäll vecka nio.

En mindre bra dag önskar man helt plötsligt att man vore 16 år och kunde spendera hela kvällen i Grampa med sin snowboard och vara olyckligt kär. Jag väljer nu att byta namn helt rakt av. Tror att det kan vara bra för min självkänsla. Endumen är ju dessutom inte jag, det är en tecknad figur med en röst av Gösta Ekman. Limpan är dock jag, det är mitt A-lagarnamn som jag fått vid något festligt tillfälle.

Det liknar ju dessutom mer mitt vanliga namn. Hoppas alla är med på detta. Tror att jag har fått VKS fast i fel ände. VBS borde det ju heta då,vinterbajssjukan. Imorgon blir det Huddinge och mer undersökande av fötterna.

Fantastiskt ord det där: Idag hade jag planer på att hänga med människorna i det som jag kallar pysselklubben. Dock tycks jag just nu tyckas trivas alldeles för bra här i soffan. Har tillbringat alldeles för lite tid i den här soffan en senaste veckan, så jag stannar nog här idag tittandes på Pushing Daisies , påtandes och läsandes bloggar. Morran ringde mig i natt när jag sovit en stund så jag orkade inte svara. Du är schysst iallafall! Ångrar lite att jag inte svarade, mest av allt ångrar jag att jag inte fick följa med.

Det kanske är precis just nu jag upphör att vara så förbannat jävla duktig. Eller kanske var det precis just nu jag insåg att det har vänt redan för ett tag sedan.

Jag gick och köpte chips och snus och bestämde mig för att strunta i matlagningen. Ingen kommer att dö av att jag inte ställer mig vid spisen i detta nu.

Det är nu jag tar mina första kliv mot tjackpundarhoran jag så länge har förutspått att jag ska bli när jag blir stor. Skit ska skit ha! Jag vet att jag inte får.

Måste på något sätt försöka lugna ner mig, just nu vill jag döda brudarna som är på framsidan av Friskispressen som ligger här på soffan bredvid mig med sina jävla pärlörhängen och fula flin.

Bajsa på er ungjävlar! Ursäkta ordvalet, men jag har varit ute och åkt buss. Jag bestämde mig för att träna idag. Det har ju inte hänt sedan oktober, men idag skulle det alltså ske eftersom jag känner att jag måste för att orka åka Kortvasan i slutet av februari. Jag tog mig alltså bort till Kungsholmen för det är ju där jag känner mig mest hemma.

Men, med tårar i ögonen fick jag höra att jag inte betalat medlemsavgiften för så jag fick inte träna. Ja, jag vet att Friskis är en ideell förening och att de kanske inte har råd att skicka ut påminnelser till sina medlemmar om att de ska betala årsavgiften, men jag blev så fruktansvärt ledsen när jag verkligen kämpat för att ta mig ur soffan idag. Allt hade ju varit lite enklare om jag kanske hade haft lite pengar med mig, men det har aldrig jag när jag åker och tränar för jag anser att det inte ska behövas.

Jag grinade hela vägen hem, inte så att det syntes, men nästan. Nu tror jag att det enda som kan trösta mig är chips och dipp. Jag vet en som inte kommer att hålla med mig.

Jag får försöka att orka laga mat istället. Ingen aptit, inget humör. Jag hade verkligen behövt få röra lite på mig. För att fortsätta på veckans snopp-tema tar vi den här gamla godingen. Här en bild på mina nya masai-skor för alla er som inte har Google på era datorer. Men bäst utav allt, J. Låt mig presentera min nya bästa vän, menstjejen Kristina.

Är lite orolig hur Kristina ska hantera alla karlar i de här hushållet, eller vänta, det är jag inte alls det. Jag är ju nämligen också en sån där menstjej. Vem kom på att man ska stoppa alla datorsladdar ner i golvet?

De där himlans hålen är ju livsfarliga. Jag kommer antagligen att trilla ner i ett och aldrig synas mer. Ja, eller åtminstone vricka en av mina masaiskobeklädda fötter. Känner mig lite som en Abba-medlem i den här skorna. Jag trillar ner i ett litet hål av självömkan så fort jag ska försöka skriva något här. Så jag borde antagligen låta bli. Visst var det bättre för?

Snart är jag gammal och inkontinent och eftersom jag inte dricker kaffe kommer jag att vara jävligt dement. Igår köpte jag såna dära Masaiskor. Jag tycker att de är skitfula, men jag bryr mig inte så mycket nu för tiden. Jag inbillar mig att mina fötter kommer att må prima i de här skorna. Läs en annan blogg!

Sånt som får mig att skratta så att jag gråter när vi har fikapaus. De är så fina de där bloggmänniskorna. Det kan bli lite ensamt ibland. Men nu tar jag hem det till Vivi så får vi se om han har mage att äta upp det.

Synd bara att jag inte kan komma på något jag verkligen behöver eller vill ha. Jag vill ju bara ha mat och sedan sova. Somnade du eller vad tänker du på? Tänker inte alla kvinnor på kuk? Och tycker inte du att det är lite oromantiskt av dig att du längtar efter Vivis kuk? Jag längtar efter Vivi. Nu pratar vi om något annat, du ska alltid förstöra när jag tänker på något fint. Fråga om något annat. Kan inte du fråga mig något istället? När jag är här hinner jag ju inte så mycket mer än att äta äcklig engelsk mat och bli trött i huvudet av en massa engelska ord i varma konferensrum.

Något lite mer intressant. Det finns inget internet på hotellet så jag håller på att gå sönder eftersom jag inte hinner blogga eller läsa blogg på hela veckan, typ. Jag skyndar mig att skriva lite nu när vi väntar på taxin eftersom vi ligger före i vår agenda.

Och så längtar jag efter Vivi och tycker inte alls att det är skönt att vara borta. Ska ju bort i februari igen och kanske även i mars.

Vivi åker ju till Ryssland i februari så då kanske jag aldrig får se honom igen. Jag tror att de dödar och äter upp folk i Ryssland. Tack för den tid som har varit älskade Vivi, dina mjuka små händer är det bästa som hänt mig och min arma kropp!

Mailkonversation mellan mig och Torbjörn som börjar med att jag bekräftar vår ankomst till England på bajsig engelska: Our outbound flight departs at We will be staying at White Horse, Dorking. See you next week. Regards, L Öhhhh, Hörrö! Skulle uppskatta om du stavar mitt namn korrekt! Men du kallar ju mig inte för mitt efternamn som indianerna i alla fall så ngt får man väl vara glad för Jag kommer alltid på mig själv med att sitta och stirra folk i skrevet.

När jag vandrar bort i tankarna så är det gärna där mina ögon landar. Inte långt bort i fjärran som sig bör, utan i folks skrev, karlars skrev. I morse hände det på pendeltåget och det är ju inte så jobbigt när det inte är folk jag känner.

Allra helst stirrar jag ju på skrev som tillhör mina arbetskamrater. Eftersom de alla är herrar blir det gärna lite obehagligt. Vi kanske sitter och fikar och så trillar samtalsämnet in på högtalare till datorn eller vad en platt-tv kostar. Då kopplar jag bort. Jag börjar planera dagens middag eller så går jag igenom min önskelista på vad jag borde unna mig.

Plötsligt vaknar jag av att jag sitter och stirrar på en bula iklädd jeanstyg. Fort, så att ingen märker det, flyttar jag blicken en meter högre upp till ett vänligt ansikte. Då blir jag helt plötsligt väldigt medveten om vad jag just stirrat på och så kommer jag på att det finns väldigt många såna där dingeldongelsaker här runt bordet och tänk om alla vore nakna och varför tänker jag såhär, nu måste jag tänka på något annat, men det gåååår inte!

Fokuserar på att lyssna på vad herrarna pratar om istället, men det är ointressant så jag ursäktar mig och går tillbaka till mitt rum och läser någons blogg som handlar om viktnedgång och aahhh! Igår kväll när jag låg i sängen kom jag på något skitbra att blogga om och skrev därför en minnesanteckning på mobilen. Och då kan du lika gärna berätta om ditt ex P.

Och varför i helvete får jag inte ligga just nu? Är det ok att försöka ha sex med sin kille trots att han sover? Har skickat iväg Vivi till Kallhäll på pysselmöte, imorgon ska jag till Hägersten på möte med min pysselklubb.

Åkte lite skridskor på Zinken i förmiddags därefter gick vem och lekte frissa och att Vivi svarat på en kontaktannons och var därför på dejt med mig. Har grinat framför Stjärnor på slottet och nu Patch Adams. Förstår inte varför Vivi måste åka ifrån mig på det här viset när jag är så blödig. Undrar vad människorna med liv gör en dag som denna. Just nu ser jag på ett program där de försöker att få kontakt med Andy Warhols ande.

Hur fasen kan de veta att det är just hans ande? Det kan ju vara vilkens ande som helst. Jag vill ju egentligen inte se på Let's Dance. I år mindre än någonsin eftersom Blondinbella är med. Men Kitty är ju även med. Hade jag ett annat jobb och ingen pojkvän skulle jag vilja se ut som Kitty. Äsch, det skulle jag inte alls det. Jag skulle kanske inte orka hålla på och vara så utseendefixerad och spexig.

Eller spexig är ju inte några problem liksom, men orka sminka sig varje dag funkar ju inte. Carl-Jan är också lite söt faktiskt precis som Magnus Samuelsson, men det borde räcka med att se på det här idag och sen aldrig mer. Under tiden som gått på blogspot har jag utvecklat ett stort hat mot mitt eget bloggande. Det är se sketet uselt så jag önskar att ingen tar del av det hela. Det kanske vore stor idé att sluta med eländet. Men det vill jag inte. Jag vill skriva, men jag vill helst inte att någon ska läsa.

Men jag fortsätter med det här tills jag börjar tycka om mig själv igen. Tills dess att jag kan tycka att jag är nog ganska så bra ändå. Då kanske jag slutar. För alla vet ju att man ska sluta på topp! Ser ingen mening med det längre. Jag har ju varit ledig en massa och legat i soffan och tröttnat på tv och dator. Jag är inte i behov av att vara ledig, jag behöver jobba hårt och mycket så att jag slutar tänka. Det finns ju inga bra låtar på Spotify! Eller åtminstone inte i min hjärna.

Säg en bra låt! Jag har svårt att definiera vad det är jag egentligen jobbar med, men jag säger att jag är specialist-it-support. För det fungerar nämligen så att vi har en it-support, det är dem man ringer till i första hand om man har något problem som rör it. Om de på it-supporten inte kan hjälpa till så skickar de ärendet vidare till mig. Kan inte jag heller lösa det så får jag skicka det vidare till indierna.

Indierna kallar sig själva för 3rd line support. På 1st line support jobbar kylskåpet, kepsen och Micke. Kylskåpet träffade jag nyss i korridoren och såg att han såg mig, men precis när jag går förbi tittar han ner i golvet så att mitt hej fastnar i halsen. Varför gör han så? Är det mitt ansvar att hälsa?

Kanske tittar på mig, men låter bli att säga hej. Tror att de gör såhär eftersom de är kära i mig, jag kan inte se någon annan anledning. Micke gratulerade mig på Facebook igår, men gick förbi i korridoren och höll käften.

Micke brukar även prata med mig på Communicatorn ibland, men aldrig på riktigt. I somras åt jag lunch med honom en gång, det kändes nervöst.

Kepsen brukar hälsa, men han är AIK-are och har alltid keps, så jag tycker inte om honom. På 2nd line support jobbar bara Andreas och jag. Vi ser inte så roliga ut och vi är inte otrevliga eller skumma. Men ibland stänger vi in oss på Andreas rum och spelar musik för varandra och låtsas som att alla andra är dumma i huvudet, för det är de ju. På 3rd line support jobbar hela Indien bland andra Kåta Baskar och Blipblap.

Min bästa present under gårdagen måste ändå vara att Andreas visade mig att det faktiskt går att använda Spotify på våra jobbdatorer. Jag hinner ju aldrig leka med det hemma, men nu kanske jag kan lyckas. Syrran gav mig Kinderägg som var fina också, men jag mår lite illa när jag tänker på chokladen.

Någon annan får chokladen, jag vill bara ha leksakerna. Passar på att tacka alla som gratulerade mig igår trots allt. Det känns inte så farligt just nu att jag blivit lite äldre. Jag tror att jag blev lite snällare på kuppen. Var väldigt noga med att tacka alla på Facebook som lämnat kommentarer igår, det brukar jag inte vara annars. Men igår värmde varenda litet grattis alldeles speciellt även fast det kom från vänner jag inte hört från på år och dar.

Igår fick jag ett paket från adlibris med två böcker som jag beställt. Två dagböcker av olika sort som jag är skitförälskad i, det finns inget bättre än dagböcker. Det är sån jävla tur att jag är så bra på att köpa presenter till mig själv, jag blir liksom aldrig besviken. I eftermiddag ska jag köpa mer saker jag behöver till mig själv. Det är så mycket smidigare än att någon annan ska köpa saker och så blir det ändå fel.

Ja, ni får kalla mig sepe, kalla mig böööög! Tidigare inlägg i listform, typ. I morse grinade jag en massa för att: Jag var rädd för att inte hinna med Vivi på tåget. Det var inte något smör på mina mackor. Jag fick två elvispar. Jag kände mig så jävla otacksam. Vivi inte åt frukost med mig i sängen. Jag blev så jävla stressad.

Jag skämdes över mig själv. Jag tänkte att nu kommer jag aldrig att få nån bebis med Vivi. Gud, jag ser så gammal och ful ut när jag grinar.

Kanske dags att gå till någon som kan utreda mig. Syster hälsade på igår för hon hade ett paket med sig. Jag visste vad det var i paketet.

En stund senare kommer Vivi hem från stan med ett paket i en påse. Det har ungefär samma storlek som det paket jag tagit emot av syster. Jag vet vad det är i paketet. Det är nämligen bara en sak jag saknar i mitt hem, elvispen.

Elvispen med degkrokar så att jag kan baka bröd och vispa äggvitor maränghårda. Syster och jag spelar Viva Piñata och för första gången på mycket länge skrattar jag hjärtligt. Hejdå åringen säger syster i dörren när hon går.

Jag sätter mig i soffan och känner mig helt plötsligt bedrövad, ett stort antiklimax trillar över mig. Kanske världens sämsta födelsedag. Jag brukar inte vara den som har ångest över att fylla år, jag tycker att det är töntigt, det är en ny dag på jorden precis som alla andra dagar och precis som alla andra dagar så åldras vi en smula.

Men idag, fy fa-en! Och sen blir allt fel. Jag vaknar kvart över fyra. Ont i halsen, kissnödig, törstig, arg över att behöva ligga kvar i sängen. Hör vi inte av oss är du INTE intresserant Kort info om den som ska bli knullad: Hen är 19 år, svensk , slät, feminin, cm lång och väger cirka 62 kg. Minst centimeter lång. Har minst 16 cm kuk ju större ju Hade vart gott att kunna suga en kuk till sprut under tiden.

Finns de ngn som vill? Du är svensk , rakad, frisk och fräsch. Jag vill träffa män som är hetero. Som gillar undergivna hemliga svenska slampor som mig Jag vill suga kuk. Jag vill att du kommer och plockar upp mig. Jag sorterar ut dem oseriösa på KIK Du vill väl ha något mer porrigt än ditt vanliga knullande? Det är väl ändå därför du är här? Uppleva något som får dig att känna dig lite skamlös, "horaktig". Ha sex med en helt okänd man utomhus. Bjuda ut dig och din kropp till honom.

Jag träffar ju gärna en fräsch skön ung kvinna för en diskret sexträff. Vill hitta någon renlig och frisk som bor på Vallby och som vill ha regelbundet besök av en diskret och villig ung grabb. Oerfaren men med dig ska jag bli svensk mästare fast bara på att suga.

Du behöver inte ens röra mig om du inte vill. Jag har bil och är ren och frisk. Du ska vara det också. Det måste ske diskret, och du Ska vara svensk. Ingen äldre än mig respektera detta tack. Så finns här någon år så släng iväg ett meddelande.

Du ska också gilla killar som är välutrustade, xhamster. Sex kan vi ha lite var som helst. Jag är svensk , fräsch, har stil o "social kompetens". En skön typ i jeans o tröja Någon kåt o villig att sexa av på.

Träff utomhus på lämplig plats. Förslagsvis någonstans i området Delsbo - Ljusdal - Järvsö - Arbrå. Du kan inte banga ur när vi ses, då är det löpa linan ut som gäller En skön svensk fräsch biker One night stand funkar med!

Är fylld och vill bli tömd. Blir det sug så är det safe sex som gäller. Ren frisk och diskret. Vill få kuken avrunkad. Bjuder på samma behandling. Ren frisk å diskret. Den yngre killen i duon kan tyvärr inte deltaga, dock har vi förstärkning av en snygg, vältränad svart man. Du erbjuds ordentligt med fokus, kuk och skön sex. Låter detta lockande som inslag på en ledig dag? Välutrustad ett plus, inge krav.. Har bil, ses ute eller hos dig.. Runk och sugträff Ska stanna och ta rast i Botered E45 söderg cs kl Ska ta mig en morgonrunk i lastbilen.

Jag är en svensk gift man. Jag söker en feminin kille eller trans som njuter av att bli knullade och dominerade. Vill att du har bil och kan komma till södertälje eller att du bor i södertälje.. Jag gillar allt ifrån dominans till rollspel. Jag ser bra ut, är diskret och seriös. Vill du knulla ha så gör du det.

Mannen vill bli nedsprutad av dig. Om vi ska knulla bestämmer jag när vi ses. Krav som vi har Svensk , tillverkad och svensk medborgare. Ej rasister men de är vårt ena krav. Du är frisk Vän av tvål och vatten. Rakad både uppe och nere. Du skall lägga dig nära mig och min sambo äldre kvinna när vi besöker rullsands nakenbad. Hon skall inte veta om att vi planerat detta och du ska ta kontakt, flirta med henne.

Förhoppningsvis lyckas du, och du får ha det Bjuder ut mig idag till invandrarkillar att ta för sig av! Su har bild på den. Gärna flera killar som vill turas om att tömma och fylla på sperma i min mun!

Jag har tillgång till egen bil så jag kan ta mig hem till dig ganska lätt. Ålder och utseende spelar ingen roll.

Vill bli upphämtad och sen knulla i bilen eller utomhus någonstans. Du är svensk gärna med kuk som är lite större. Jag är med vid tillställningar Hon ligger fastbunden med ögonbindel, du blir avsugen sen knullar henne. Efter du år klar går du utan att hon ser vem du är. Dyker upp när vi bestämt tid. Jag vill testa att va med en äldre kvinna som gärna tänder på lite yngre. Hör av er ni kåta damer som vet hur man gör. Du e svensk rakad ej överviktare.

Du kommer till oss. Är en kille på 30, söker en kvinna att träffa.. Ingen jätte men håller länge! Är en man på 30, söker en kvinna att träffa.. Jag söker en kåt svensk kille år i Karlskrona som kan hjälpa mig förverkliga min sexfantasi nu till helgen som är att få suga kuk.

Sitter hemma hos mig och är jävligt kåt, Har en flaska rödvin som jag har börjat på och kommer vara vaken ett tag! Så om någon feminin transa som vill komma förbi och ha det gött med mig så skriv! Är lång ung svensk kille med tattueringar och ser bra ut! Så kort och gott - du får två pojkar att leka med. Du är inte överviktig, du är svensk och inte äldre än 35, men du är över Är du äldre eller yngre, bara intresserad av en av oss så kan du vända dig någon annan stans.

Jag tycker om att suga och runka och älskar att se dom spruta: Nu söker jag en kille som kan va min fasta kille som jag kan suga av ofta och mycket. Du ska vara minst cm lång, ha en snopp på Svensk o kortklippt hår.

Söker en hetero eller binyfiken kille som vill testa att bli avsugen av en kille mig: Du kommer hit o låter mig suga av dig o sen går du. Du måste vara helt frisk, inte va överviktig, max Sex utomhus, i bil Hon visar upp sig o jag runkar av? Kondom på vid knull. Hej, Jag är en svensk man på 35 år och är vän med tvål och vatten. Nu i värmen är man sugen, söker en kåt tjej som känner likadant nu ikväll. Allt ifrån hett sex ute i en park till härligt sex inom hus Är sugen på det mesta men ser gärna att en undergiven Mer info finns i profilen.

Jag söker ett härligt par som vill ha underbart sex ikväll. Jag är sugen och hoppas att ni är det. Jag är lite kinky, Sugen på en träff? Gärna att vi ses hemma hos dig eller på annan plats. Ja tänder på bi grejjen och hade velat runka suga av en man som har gjort det förut..

Svensk , social, sportig och trevlig. Alltid fräsch, fint klädd. Jag är lång, mörkhårig, oblyg men artig. Ge dig själv återkommande härlig sex! Du er lokalisert max fore timers kjøring fra Oslo og på sikt at en av oss er flyttbar. Hvorfor søker jeg på et svensk kontaktsted? Kontaktinfo som telefonnummer oppgis ved gjensidig interesse.

Finns du tjej kvinna singel,sambo,gift. Som vill ha en vän att träffa i bland när suget blir för svårt. Hör av dig till mig självklart diskret.

Blid krav, och nej en bild på din kuk gills INTE! Det är min kk som ska tas om hand. Du är mellan år. Gift eller singel spelar ingen roll. Du vet hur man uppvaktar och tar för sig. Jag ger det du önskar. Du är svensk och en klar fördel är om du har en kuk över 19 cm. Kondom när du knullar mig. Du måste ha bild på kuken här och ansikte på kik. Du kille som vill börja med att fota oss o sen börja med att knulla killen o sen dubbla tjejen ; Krav: Hoppas och drömmer om att få tillfredsställa dig med mina blickar, händer, tunga läppar Søker etter menn som vil sende spermfyllda kondomer til meg.

Vil du sende din sperm? Jag utdelar smisk, pisk och tortyr i olika former. Sex är inte nödvändigt. Jag är en sadist som njuter väldigt att att utdela bestraffning och smärta.

Klassisk piskking över lår, stjärt och rygg är en favorit. Men gillar också mer sofistikerade Vi söker nu en bi kille som vill träffas med killen här. Alltså ingen tjej med först. Så är du en svensk bi kille runt 30 som gillar att njuta. Xl kukar har förtur och vi söker bara nordiskt ursprung. Vill gå på gym och ha sällskap och hjälp vid träning.

Massage och dusch ibland efter träningen ; Du är svensk och helst över 40 år. Gärna med kuk över 18 cm, du har alltid med dig kondom utifall att ;. Bild på kuk här och

..

Knulla homo i karlstad real eskort se

Thaimassage göteborg hembesök escort helsingfors homosexuell